Advent

16.12.2009 21:05

                               Tak měsíc doma utekl jako voda a už zase brázdíme vodu s Fleurinkou. Myšlenky na vánoce byli trochu ve stínu mamčiných předoperačních vyšetření= doma na nás totiž čekala špatná zpráva a to objevení rakoviny prsu a tak jen jak to šlo jsme pendlovali mezi Děčínem-Dvorem a Hradcem Králové a snad jsme byli trochu oporou mamce ...

                               Procházky jsme však nešidili a tak stejně jako Praotec Čech tak i my jsme vystoupali na památnou horu Říp nebo rozhlednu na Horním Chlumu, kde nás doprovázala Katka nikoliv Kačenka, kterou jsme často navštěvovali u dědy Míry a babičky Alenky na Kamenický a holky se spolu vyvenčili na Maxičkách, Kvádlbergu, Bynově a Bělý zkrátka po širokém dalekém okolí Děčína. Jeden den byla Fleurinka na hlídání u Kačenkových, protože páneček byl na nákupech v Drážd'anech a zámku Moritzburg, kde se točila jedna z nejkrásnějších českých pohádek Tři oříšky pro Popelku.

                               Kotník? Pěkně odpočíval a snad v příštím roce bude připraven na sportovní vyžití. Poctivě jsem chodil na rehabilitace a baštil předepsané prášky.

                               I když se pomalu blíží vánoce, tak se hned dvou kamarádům stalo, že je na vždy opustil jejich tatínek tak i tímto vyjadřuji svoji upřímnou soustrast Ivanovi s Pavlem sám totiž vím jaké to je a i když je to už 23.let co se to přihodilo mě, tak bolest je to stejná jako by se to stalo včera!

                               Poprvé jsem též parkoval autíčkem v garáži, úžasný pocit :-) a v baráčku šikulka Ivan rozdělil systém alarmu, takže ho už můžeme plně využívat a slouží k plné spokojenosti.

                               Po dlouhé době jsme se také sešli s Pét'ou a jejíma chlupáčema na procházce a čtyřka Síssa,Chensee,Kačenka a Fleur se řádně vyběhali a doufám že právě Kačence z toho nebylo špatně, protože další dny měla zdravotní problémy. Náš Klub dobré nálady se naposledy před naší cestou cestou sešel na opíkání buřtů u Verči a my se pomalu loučili a psím kamarádům a jejich pánečkům přáli příjemné prožití svátku. A čekala nás opět cesta na lod' a protentokrát byl páneček zdráv, tak je to na lodi pohoda. Dnes večer jsme zvládli první procházku na sněhu u plavební komory Faulbach,paráda.