Krásný podzim a začátek zimy ...

08.11.2010 10:45

                      Podzim má snad nejkrásnější barvy ze všech ročních období a procházky s Fleurinkou a jejíma psíma kamarády jsou o to krásnější ... Dvojka Black and White byla zase v akci plavackovi.rajce.idnes.cz/2010-10.04.-Na_Kamenicky/ a  pak jsem si mohl dát s dědou a babičkou kafíčko :-)

                     Fleurinka se chovala jako správná paní domů a na vše jen dohlížela :-) plavackovi.rajce.idnes.cz/2010-10.11.-Fleurinka_stavitelka_-/ a mládenci se činili a výsledek stojí za to = plavackovi.rajce.idnes.cz/2010-10.24.-Domov/ ... a na jaře se bude pokračovat dál,sláva!

                     Oslava narozenin v Jablonném se taky též moc vydařila a celá velka rodina Vaníčků se díky nejmladšímu bratranci a oslavenci  Honzovi znovu viděla od jara, kdy slavila Irena. plavackovi.rajce.idnes.cz/2010-10.23.-Jablonne_nad_Orlici_60.-tiny_Jana_Vanicka/ takže ještě jednou díky za pozvání .

                    Doma jsme se rozloučili s Jessie a její paničkou procházkou na Chmelák s návštěvou Luččiny zahrady s Danečkem kterému se hárající Fleurinka mooooc líbila :-) plavackovi.rajce.idnes.cz/2010-10.24.-prochazka_na_Chmelak/ .

                   Do práce jsme dorazili v pořádku i když jsme si pěkně postáli u Libouchce na dálnici kvůli zavřeným tunelům a kdyby fungovala česká Policie trochu operativněji, tak jsem to celé mohl obět přes Petrovice a kolony stojících aut se vůbec nedostat ...plavackovi.rajce.idnes.cz/2010-10.26.-D8_u_Libouchce/ . Jen se mi cestou nepodařila koupit sim karta pro německý internet od E-plus, takže mám smolíčka ... :-( V Kremsu byl od přístavu kousek krásný plac na hraní a tak jsme si to tam s Buchtíčkem pěkně užili :-) Ve Vídni jsme potkali hnědého labíka a tak Fleur mohla zaspomínat na staré dobré časy s Gumpíčkem  v Libouchci ... Zatím máme kliku a nemrzne. Jen jsme měli dnes nakládat v mad'arském Paks, ale od rána prší tak máme smůlu a štěstí že je tady volá wifi a tak můžu poslat paá emailů a sms zadarmo :-)