Přivezli jsme zimu domů

09.01.2011 11:16

                                         Z Dunajské cesty jsme přivezli sněžení do Čech :-) Po cestě nám začalo chumelit a doma se s tou bílou peřinou rozsypal pytel :-D Čehož si Fleurinka dostatečně užívala, jen mi potvůrka nechtěla pomáhat s vyhrnováním sněhu před chalupou, potvůrka jedna černá ...

                                        V Deggendorfu se nám stala příhoda, která se doufám již nebude nikdy opakovat i když byla se št'astným koncem, když nás napadl vlčák. kterého nezvládl podnapilý pán :-(

                                        Doma je ale doma !!! I když jsem navštívil paní doktorku a dostal prášky na tlak, tak jsme prožili po dlouhé době krásný předvánoční a vánoční čas ...i nakupování dárků nebyl žádný stres :-)

                                       Když jsem si jezdil zalyžovat na Telnici, kde byli vynikající sněhové podmínky tak Fleurinka dávala pozor a hlídala naše stavení. A při procházkách s Kačenkou řádily většinou na Kvádrberku, kde bylo spoustu sněhu a užívaly si jedna druhou. A i děda s babičkou z nás měli radost protože jsme se vraceli čistí a jen promrzlý :-)

                                       Týden jsme strávili taky u mamky ve Dvoře, takže jsme si zalyžoval bez front na Černé Hoře za mimosezonní cenu a nemělo to chybu a navštili kamarády z dětství. Doma nás potom čekala opět neproházená cesta k chalupě, takže než jsem uklidil sníh abych mohl s autem do garáže, tak si šla Fleurinka sama na návštěvu k sousedům a vůbec se jí nechtělo domů od nic :-)

                                      Když je zima tak se musí do sauny a vylést na terasu kde je sníh, tak to nemá chybu ... a večer u televize svařáček :-) Cesta na Telnici se stávala adrenalinovou, ale vynikající pneu ze Storexu od Vlad'ky zatím vyjeli všude bz řetězů :-D.

                                     Čas tak rychle letí a byli tady vánoce, které jsme strávili u mamky kde nás vystřídali sestřiny dětičky. Před štědrým dnem jsem byl se ski v Jánských Lázních a 25.12. na nočním lyžování v Mladých Bukách ke ktrým mám srdeční záležitost = naučil jsme se zde lyžovat :-)

                                     Silvestr neměl chybku = před obědem jsme vyrazili na expedici Klobásovník se skělými lidičkami s kterými nás seznámi sousedé Jana a Vašek Průšovi a na Kvád'asu  jsme si opekli uzeninu a nikomu nevadilo namrzajíci srážky a rádi si to zopakujeme i příští rok. Odpoledne nás pak vyzvedla sestra Jana a konečně se mohlo začít slavit i s alkoholem,když jsem do té doby byl řidič. Fleurinka měla velkou společnost dalších 9pejsků ... takže ani nějak moc nežebrala protože se přes tu řadu dalších chlupáčů nemohla ani dostat. Ivan s Romanem udělali sezení i venku a tak jsme putovali mezi pergolou a vyhřátým obývákem kde jsme potom i přespali. Takže ještě jednou díky za pozvámí Lucko a Romane.

                               Na Nový rok jsme se pak všichni brodili ve sněhu na Sokoláku, ale procházka se vydařila, že se nám ani loučit nechtělo ... ale všechno jednou musí skončit,tak i loučení se starým rokem 2010 a vítáním nového 2011, který tak moc krásně začal. Fleurinka se snad konečně dočká paničky a já náruče plné lásky ... ?

 

                                 

 vešké fotečky jsou na plavackovi.rajce.idnes.cz/