Ze zimy až do léta ...

17.07.2011 19:52

                Holt jsem občas ostuda a nějak neaktualizuju stránky :-) Takže se stalo že jsme si užili zimy se sněhem a pak jara a už tady máme léto ... a máme se celkem fajn jen jsme vyměnil sportovní náčiní a trochu zase potrápil tělo a přibylo trochu úrazů,páč si musím přiznat že nějak nemládnu ale nestěžuju si, bude zase líp :-)

               A Fleurinka? Měla problém s kožíškem tak snad už bude jen dobře ... !

               A domácnost se zahradou? Myslel jsem si že nebudu taková ostuda a už na ni bude něco hotovo, ale počasí a už zminované úrazy se postarali o to že jí budeme dělat po návratu domů, tak nám držte palce at' se vše podaří a nejsme v ulici poslední kdo nemá udělanou zahradu a taky aby se nám víc doma líbilo a nemusela chodit Fleurinka na trávník k sousedům kde pomalu žádala o "politický azyl" at' u Míši s Robertem a Tomíkem, tak u Petry se Ctiradem a Lukáškem :-)

               Taky je snad konec se zlobením autíčka a už bude zase na čas pokoj a korunky budou potřebovat jen na naftu :-D.

               Fotečky jsou nahrané na Rajčeti plavackovi.rajce.idnes.cz/ .

               Abych nezapoměl, přišli jsme o pár falešných kamarádů a je lepší je nemít než si něco faešně nalhávat . Na lodi je dál stejná nálada z Divy se Aliana nikdy nestane, ale to je pravda od věká že šaty dělaj člověka .... jednou jsi dole a jednou nahoře, jak se zpívá v našich českých písničkách ... že?